We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Ruiselede met een persoonlijke touch

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Ruiselede. Met ons professioneel en verscheiden team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat voor u klaar

Uw droomkeuken in Ruiselede wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Ruiselede is lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Ruiselede te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. De combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Ruiselede komt tot leven tijdens ons designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de bijzondere touch die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Ruiselede aan een juiste prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Ruiselede aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw keuken!
Lees meer