We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Ruien werkelijkheid wordt

keukenblad marmer
Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Ruien. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat voor u klaar

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Ruien, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw maatkeuken in Ruien aan een eerlijke prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Ruien. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

Uw keuken op maat in Ruien, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Ruien te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

keuken waregem buitenaf

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Ruien komt tot leven tijdens ons designproces. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken dendermonde wit

Maak een afspraak

Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!

Lees meer
keuken waregem buitenaf