We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Rozebeke

keuken oudenaarde wit
Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Rozebeke. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Rozebeke wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken dendermonde wit

Ons team is u van dienst

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Rozebeke, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega blinkt uit in zijn vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Rozebeke aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Rozebeke garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!

Uw keuken op maat in Rozebeke, lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Rozebeke. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun ervaring, garanderen een onberispelijke afwerking. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

Lees meer