We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Ronse met een persoonlijke touch

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Ronse. Met ons bekwaam en toegewijd team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

Uw droomkeuken in Ronse wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Ronse is lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Ronse te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Ronse wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De keuze voor unieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Ronse aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Ronse garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer