We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Rollegem-Kapelle, lokaal gemaakt door SuperChic

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Rollegem-Kapelle. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team is u van dienst

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Rollegem-Kapelle. Iedere collega is een meester in zijn vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Rollegem-Kapelle wordt lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Rollegem-Kapelle te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze hoogtechnologische machines en hun expertise dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Rollegem-Kapelle wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Rollegem-Kapelle aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Rollegem-Kapelle wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer