We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Roeselare

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Roeselare. Met ons bekwaam en divers team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken groen

Uw keuken op maat in Roeselare is lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Roeselare, van concept tot oplevering. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de vakkundigheid van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Roeselare tastbaar. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw specifieke wensen.

Uw maatkeuken in Roeselare aan een juiste prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Roeselare aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken roeselare hout

Ons team is u van dienst

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Roeselare. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. We ontvangen u met open armen!

Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer