We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Pottes, lokaal gemaakt door SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Pottes. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de norm voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een plaats te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat voor u klaar

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Pottes. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Deerlijk. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Pottes wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Pottes zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. U kan rekenen op de vakkundigheid van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Onze hoogwaardige machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Pottes krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Door de selectie van speciale materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Pottes aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Pottes garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer