We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Poesele met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Poesele. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de standaard voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team is u van dienst

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Poesele. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Poesele wordt lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Poesele. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Poesele tastbaar. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Poesele aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Poesele garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer