We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Pittem met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Pittem. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de maatstaf voor elke keuken die geproduceerd wordt. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken groen

U kan rekenen op ons team

De keuken van uw dromen in Pittem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Deerlijk. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Pittem is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Pittem te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. De combinatie van hun expertise en onze hoogtechnologische machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Pittem krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. De keuze voor specifieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Pittem aan een juiste prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Pittem. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer