We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Petegem-aan-de-Schelde

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Petegem-aan-de-Schelde. Met ons bekwaam en toegewijd team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken roze

U kan rekenen op ons team

Uw droomkeuken in Petegem-aan-de-Schelde wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Petegem-aan-de-Schelde, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Petegem-aan-de-Schelde. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Hun ervaring en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Petegem-aan-de-Schelde komt tot leven tijdens ons designproces. Door de selectie van speciale materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Petegem-aan-de-Schelde aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Petegem-aan-de-Schelde hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer