We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Petegem-aan-de-Leie

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Petegem-aan-de-Leie. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de maatstaf voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een plaats waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team is u van dienst

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Petegem-aan-de-Leie. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Petegem-aan-de-Leie is lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Petegem-aan-de-Leie te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de expertise van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Onze hoogwaardige machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Petegem-aan-de-Leie komt tot leven tijdens ons designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Petegem-aan-de-Leie aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Petegem-aan-de-Leie garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer