We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Ouwegem met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Ouwegem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

U kan rekenen op ons team

Uw keuken in Ouwegem wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega is een meester in zijn werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Ouwegem, lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Ouwegem te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Dankzij hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Ouwegem wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de specifieke touch die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Ouwegem aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Ouwegem wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer