We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Oudenaarde met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Oudenaarde. Met ons professioneel en verscheiden team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk is de standaard voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Op ons team kunt u rekenen

Uw droomkeuken in Oudenaarde wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Oudenaarde, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Oudenaarde te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun expertise en onze hoogwaardige machines. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Oudenaarde tastbaar. Door de selectie van unieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Oudenaarde aan een juiste prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Oudenaarde aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer