We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Oudegem, lokaal gemaakt door SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Oudegem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken roze

U kan rekenen op ons team

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Oudegem. Stuk voor stuk meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plaats waar dit gebeurt. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Oudegem, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Oudegem te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Dankzij hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Oudegem een tastbare realiteit. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van speciale materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de speciale touch die bij u past.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Oudegem aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Oudegem hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer