We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Ophasselt

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Ophasselt. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Ophasselt. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Ophasselt is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Ophasselt. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Hun ervaring en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Ophasselt wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De keuze voor speciale materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Ophasselt aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Ophasselt aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer