We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Oostrozebeke met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Oostrozebeke. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de maatstaf voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo wordt uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team is u van dienst

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Oostrozebeke, van ontwerp tot plaatsing. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Oostrozebeke, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Oostrozebeke te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Oostrozebeke tastbaar. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Oostrozebeke aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Oostrozebeke wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer