We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Ooike met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Ooike. Met ons bekwaam en verscheiden team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Ooike. Iedere collega is een meester in zijn vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Ooike, lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Ooike, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. U kan rekenen op de vakkundigheid van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Dankzij hun ervaring en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Ooike een tastbare realiteit. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Ooike aan een juiste prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Ooike aan een prijs die correct en eerlijk is. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer