We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Oeselgem

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Oeselgem. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken overzicht wit

Op ons team kunt u rekenen

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Oeselgem. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Oeselgem is lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Oeselgem, van concept tot oplevering. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de vakkennis van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Oeselgem wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Oeselgem aan een juiste prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Oeselgem aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer