We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Oekene

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Oekene. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plaats te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Uw keuken op maat in Oekene, lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Oekene, van concept tot oplevering. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze geavanceerde machines, gecombineerd met hun vakkundigheid, garanderen een onberispelijke afwerking. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Oekene wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

Op ons team kunt u rekenen

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Oekene, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u ├ęcht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Oekene aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Oekene garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer