We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Nukerke met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Nukerke. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Op ons team kunt u rekenen

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Nukerke. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Nukerke is lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Nukerke te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. De combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Nukerke een tastbare realiteit. De keuze voor speciale materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de bijzondere touch die bij u past.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Nukerke aan een juiste prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Nukerke aan een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer