We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Nieuwerkerken

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Nieuwerkerken. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Op ons team kunt u rekenen

De keuken van uw dromen in Nieuwerkerken wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Nieuwerkerken wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Nieuwerkerken zelf uit. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Onze geavanceerde machines, gecombineerd met hun vakkennis, garanderen een onberispelijke afwerking. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Nieuwerkerken een tastbare realiteit. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Nieuwerkerken aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Nieuwerkerken garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer