We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Nevele

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Nevele. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Kwalitatief maatwerk is de leidraad voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat paraat

Uw keuken in Nevele wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Nevele, lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Nevele, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Nevele tastbaar. Het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Nevele aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Nevele aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer