We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Nederbrakel met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Nederbrakel. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat paraat

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Nederbrakel, van ontwerp tot plaatsing. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Nederbrakel, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Nederbrakel. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Onze hoogtechnologische machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Nederbrakel komt tot leven tijdens ons designproces. De keuze voor speciale materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Nederbrakel aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Nederbrakel hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw keuken!
Lees meer