We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Nazareth werkelijkheid wordt

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Nazareth. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Kwalitatief maatwerk is de maatstaf voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team is u van dienst

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Nazareth. Iedere collega blinkt uit in zijn vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Nazareth is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Nazareth zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Hun vakkennis en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Nazareth komt tot leven tijdens ons designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Nazareth aan een juiste prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Nazareth. U betaalt wat werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer