We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Munte met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Munte. Met ons professioneel en toegewijd team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de standaard voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Op ons team kunt u rekenen

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Munte, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega blinkt uit in zijn vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Munte wordt lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Munte te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun ervaring, garanderen een onberispelijke afwerking. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Munte wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Door de selectie van unieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Munte aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Munte wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw keuken!
Lees meer