We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Mullem

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Mullem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de norm voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat paraat

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Mullem. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Mullem is lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Mullem te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Dankzij hun vakkennis en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Mullem krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de specifieke touch die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Mullem aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Mullem hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer