We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Moregem

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Moregem. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo wordt uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat paraat

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Moregem, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Deerlijk. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Moregem, lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Moregem. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Moregem komt tot leven tijdens ons designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Moregem aan een correcte prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Moregem. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer