We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Moorsele

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Moorsele. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een plaats waar u zich meteen thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat paraat

Uw droomkeuken in Moorsele wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Moorsele wordt lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Moorsele. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Onze geavanceerde machines, gecombineerd met hun vakkennis, garanderen een onberispelijke afwerking. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Moorsele tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Moorsele aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Moorsele garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer