We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Mont-de-l’Enclus

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Mont-de-l’Enclus. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de standaard voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Uw maatkeuken in Mont-de-l’Enclus aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Mont-de-l’Enclus garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Mont-de-l’Enclus wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. De keuze voor speciale materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

Uw keuken op maat in Mont-de-l’Enclus, lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Mont-de-l’Enclus. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun vakkundigheid, garanderen een onberispelijke afwerking. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

keuken moeskroen wit

Ons team staat paraat

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Mont-de-l’Enclus, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer