We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Mont-de-l’Enclus

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Mont-de-l’Enclus. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

U kan rekenen op ons team

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw droomkeuken in Mont-de-l’Enclus. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Mont-de-l’Enclus, lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Mont-de-l’Enclus, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. Hun ervaring en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Mont-de-l’Enclus tastbaar. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Mont-de-l’Enclus aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Mont-de-l’Enclus aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer