We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Molenbaix

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Molenbaix. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat paraat

De keuken van uw dromen in Molenbaix wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Molenbaix wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Molenbaix. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Dankzij hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Molenbaix krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Molenbaix aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Molenbaix aan een prijs die correct en eerlijk is. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer