We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Meulebeke met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Meulebeke. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de norm voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Uw maatkeuken in Meulebeke aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Meulebeke aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de eindfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Meulebeke krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw bijzondere wensen.

Ons team staat voor u klaar

Uw keuken in Meulebeke wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

keuken waregem buitenaf

Uw keuken op maat in Meulebeke, lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Meulebeke te realiseren van begin tot einde zelf uit. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Dankzij hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer