We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Mespelare met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Mespelare. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de leidraad voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plaats wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat paraat

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw keuken in Mespelare. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Mespelare is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Mespelare. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Mespelare tastbaar. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Mespelare aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Mespelare wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer