We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Merendree

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Merendree. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Merendree. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Merendree wordt lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Merendree. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze hoogtechnologische machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Merendree tastbaar. Door de selectie van unieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Merendree aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Merendree garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer