We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Merelbeke met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Merelbeke. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de norm voor elke keuken die geproduceerd wordt. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plaats wordt waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

U kan rekenen op ons team

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Merelbeke. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Merelbeke, lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Merelbeke te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Dankzij hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Merelbeke krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Merelbeke aan een juiste prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Merelbeke aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf is afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer