We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Menen met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Menen. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de norm voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

U kan rekenen op ons team

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Menen, van ontwerp tot plaatsing. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Menen is lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Menen te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze geavanceerde machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Menen wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Menen aan een juiste prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Menen. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer