We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Menen met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Menen. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

U kan rekenen op ons team

De keuken van uw dromen in Menen wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. U wordt met open armen ontvangen!

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Menen wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw bijzondere wensen.

Uw maatkeuken in Menen aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Menen hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken kortrijk kasten

Uw keuken op maat in Menen wordt lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Menen te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. U kan rekenen op de ervaring van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. De combinatie van hun expertise en onze hoogwaardige machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer