We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Melsen met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Melsen. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo toveren we uw keuken om in een plek waar u zich direct thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat paraat

Uw droomkeuken in Melsen wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Melsen is lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Melsen te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Hun ervaring en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Melsen krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Melsen aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Melsen hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer