We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Melle

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Melle. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken groen

U kan rekenen op ons team

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Melle. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Melle, lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Melle, van concept tot oplevering. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de expertise van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun ervaring, garanderen een onberispelijke afwerking. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Melle wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de specifieke touch die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Melle aan een correcte prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Melle aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer