We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Melden werkelijkheid wordt

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Melden. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Uw keuken op maat in Melden is lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Melden te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze geavanceerde machines en hun vakkennis dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Melden tastbaar. Door de selectie van unieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

Ons team staat paraat

Uw keuken in Melden wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega is een meester in zijn vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. We heten u van harte welkom!

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Melden aan een correcte prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Melden. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw keuken!
Lees meer