We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Meigem met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Meigem. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

U kan rekenen op ons team

Uw droomkeuken in Meigem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Meigem is lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Meigem te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Dankzij hun vakkennis en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Meigem krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Meigem aan een juiste prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Meigem aan een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer