We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Massemen met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Massemen. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk is de maatstaf voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

U kan rekenen op ons team

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Massemen, van ontwerp tot plaatsing. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Massemen wordt lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Massemen te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. U kan rekenen op de ervaring van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Onze geavanceerde machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Massemen wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Massemen aan een eerlijke prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Massemen aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de eindfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer