We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Lochristi

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Lochristi. Met ons professioneel en verscheiden team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een ruimte waar u zich meteen thuis voelt.
keuken groen

U kan rekenen op ons team

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Lochristi, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega blinkt uit in zijn vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Lochristi wordt lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Lochristi. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun ervaring en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Lochristi komt tot leven tijdens ons designproces. De keuze voor specifieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw speciale wensen.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Lochristi aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Lochristi wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer