We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Leupegem

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Leupegem. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een omgeving waar u zich meteen thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat paraat

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Leupegem. Stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Leupegem wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Leupegem te realiseren. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun expertise en onze hoogwaardige machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Leupegem tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van speciale materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Leupegem aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Leupegem wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer