We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Lendelede

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Lendelede. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Lendelede. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Lendelede, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Lendelede te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Lendelede tastbaar. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Lendelede aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Lendelede aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw keuken!
Lees meer