We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Ledegem met een persoonlijke touch

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Ledegem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons professioneel team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo toveren we uw keuken om in een omgeving waar u zich direct thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat voor u klaar

De keuken van uw dromen in Ledegem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Ledegem is lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Ledegem. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Ledegem tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de unieke touch die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Ledegem aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Ledegem garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer