We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Ledeberg, lokaal gemaakt door SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Ledeberg. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een plaats te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

U kan rekenen op ons team

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Ledeberg, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plaats waar dit gebeurt. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Ledeberg, lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Ledeberg te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. U kan rekenen op de ervaring van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Ledeberg wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Ledeberg aan een correcte prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Ledeberg. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer