We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Lede werkelijkheid wordt

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Lede. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons professioneel team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat paraat

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw droomkeuken in Lede. Iedere collega is een meester in zijn vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Lede, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Lede te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Dankzij hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Lede tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Lede aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Lede hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer