We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Lebbeke

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Lebbeke. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat voor u klaar

Uw droomkeuken in Lebbeke wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Lebbeke wordt lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Lebbeke te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze hoogwaardige machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Lebbeke wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw bijzondere wensen.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Lebbeke aan een eerlijke prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Lebbeke. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer