We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Landskouter met een persoonlijke touch

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Landskouter. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat voor u klaar

Uw keuken in Landskouter wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Kom langs in onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Landskouter wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Landskouter. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Landskouter wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Door de selectie van speciale materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Landskouter aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Landskouter garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer