We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Landegem met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Landegem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Ons team staat voor u klaar

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Landegem. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Landegem wordt lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Landegem. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Landegem wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw speciale wensen.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Landegem aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Landegem garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer